Volg ons
“Ze nemen écht de tijd om te onderzoeken hoe ik mijn ambities kan waarmaken”
Max Scholtens, Maintenance Engineer IJsseltechnologie

Expertise

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Als hoogopgeleide professional heb je verschillende carrièremogelijkheden. Ken je ze allemaal? Welke keuze maak jij? En is dit de juiste stap? Allemaal vragen waar wij je graag bij helpen. Hoe we dat doen? Om te beginnen maken we écht kennis met je. We willen precies weten wat jou drijft en waar je ambities liggen. Dat is de basis voor de vervolgstappen die je gaat zetten.

Wij kijken waar jouw talent en ambities matchen met die van de bedrijven en organisaties in ons netwerk. Voorstellen doen we je alleen bij bedrijven die bij jou passen. Heb je een gesprek met een opdrachtgever? Wij helpen je om je optimaal voor te bereiden. Ook bij contract- en arbeidsvoorwaardengesprekken mag je op onze ondersteuning rekenen. Of we bieden je zelf een contract aan. En uiteraard kan je altijd met ons klankborden.

Wij investeren in jou

Werken, leren en excelleren. Daar geloven wij in! Je bent afgestudeerd en gaat aan het werk. Maar hoe kan je wat je hebt geleerd succesvol toepassen in de praktijk?

A in your Career For ambitious professionals

HÆD Talent Program

In je loopbaan maak je een groei door van junior, naar medior en senior professional. Wij geloven dat de combinatie van werken en leren deze ontwikkeling kan versnellen. Door op het juiste moment handvatten aan te reiken kan je stappen maken in je ontwikkeling.

De volgende vragen zullen behandeld worden tijdens het HÆD Talent Program: Hoe verhoog je je productiviteit? Hoe kun je het beste omgaan met weerstand bij het opleveren van jouw project? Hoe kun je effectiever communiceren met jouw collega’s?

De training begint met een ontwikkelassessment. Dit assessment geeft inzicht in jouw talenten en leerdoelen en is de eerste stap naar persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkelassessment geeft jou en je leidinggevende advies over in te zetten en te ontwikkelen talenten en capaciteiten, zodat jij in staat bent zelf de regie te nemen ten aanzien van jouw loopbaan.

Het programma

De training bestaat uit een assessment en vier modules van twee trainingsdagen: Productivity Pro, Project and Change Pro, Communication Excellence en Presentation Mastery. Aan elk blok gaat een vragenlijst vooraf om te kijken waar jouw ontwikkelpunten liggen ten opzichte van het onderwerp. Daarnaast vindt er na elk blok een coaching sessie plaats met de trainer om de implementatie in de praktijk te borgen.

Het resultaat

Na het programma weet jij meer over jezelf. Je hebt inzicht in jouw talenten en aandachtspunten. De tools, die je bij iedere module krijgt, heb je je eigen gemaakt en toegepast in de praktijk. Je hebt nieuwe inzichten opgedaan.